Bedrijven

 • Eurofins PSS

  Eurofins PSS

  PSS Insourcing Solutions (PSS) is een bekroonde oplossing voor farmaceutische bedrijven.  Op verzoek van farmaceutische klanten levert PSS dedicated, gekwalificeerd en opgeleid Eurofins-personeel dat op de locatie van een klant werkt met behulp van faciliteiten, apparatuur, computersystemen, SOP’s en methoden van de klant. Onze medewerkers werken aan een vooraf gedefinieerd project of activiteiten op de…

  Meer informatie


 • IG&H

  IG&H

  IG&H helps healthcare, retail and finance organisations execute their strategic and digital transformation acceleratedly, by leveraging proven low-code technologies since 1988.

  Meer informatie


 • Delaware

  Delaware

  “Wij begeleiden onze klanten bij hun zakelijke en digitale transformaties en leveren tegelijkertijd geavanceerde ICT-oplossingen en diensten.”

  Meer informatie


 • De Kleine Consultant

  De Kleine Consultant

  Als het eerste, door studenten gerunde, non-profit consultancy bureau van Nederland, bieden wij een platform aan ambitieuze en talentvolle studenten die ervaring willen opdoen in de branche van strategy consulting.

  Meer informatie


 • Uber

  Uber

  We are a tech company that connects the physical and digital worlds to help make movement happen at the tap of a button. Because we believe in a world where movement should be accessible. So you can move and earn safely. In a way that’s sustainable for our planet. […]

  Meer informatie


 • ACE

  ACE

  ACE Incubator is de universitaire business incubator in Amsterdam, onderdeel van de UvA, VU, HvA en Amsterdam UMC. ACE overbrugt de kloof tussen wetenschappelijke kennis en ondernemerschap.

  Meer informatie


 • Quatronic

  Quatronic

  Quatronic is een start-up met een duidelijke missie: de allerbeste worden in het ontwikkelen van low-code-applicaties. Quatronic gelooft sterk in het potentieel van lowcode en denkt dat dit een cruciale rol gaat spelen in de digitale transformatie van organisaties. Daarbij staat de werknemer centraal.

  Meer informatie


 • Qquest

  Qquest

  Qquest is een jonge IT-organisatie die continu groeit in kennis en ontwikkeling. Om succesvol te blijven in deze snel veranderende wereld moet je als organisatie flexibel zijn en continu vooruit blijven denken. Daarom investeren wij vandaag in de specialisten van morgen.

  Meer informatie


 • Navara

  Navara

  Navara is een snel groeiende software en AI consultancy, gevestigd in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Driebergen. Met meer dan 250 ambitieuze professionals maken we dagelijks het verschil voor onze klanten. Onze specialiteit is software van de hoogst mogelijke kwaliteit die wél werkt, wél live gaat en wél impact maakt.

  Meer informatie


 • Eurofins Scientific

  Eurofins Scientific

  Eurofins Scientific is a life sciences company that offers analytical testing services for various industries; testing food, environment, pharmaceutical and cosmetics products. It also provides services for genomics, pharmacology, forensics, CDMO, material sciences and clinical studies.

  Meer informatie


 • Nationale Nederlanden

  Nationale Nederlanden

  NN biedt met bijna 16.000 medewerkers producten en diensten aan op het gebied van pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankieren. NN Group kent verschillende merken waaronder: Nationale-Nederlanden, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA. Daarnaast zijn we ook actief in 10 andere landen.

  Meer informatie


 • KNMI

  KNMI

  Het KNMI zorgt voor betrouwbare en consequente metingen, data en prognoses die aan de basis staan van belangrijke besluiten die Nederland veilig houden. Van een code rood voor het wegverkeer tot de klimaatscenario’s voor het Deltaprogramma waar miljarden euro’s mee zijn gemoeid.Voor een veilig Nederland dat voorbereid is op de invloed van weer, klimaat en…

  Meer informatie


 • EOM

  EOM

  EOM is opgericht in 1998 en levert ondersteuning aan bedrijven en organisaties bij het gebruik van SAS®-software. Onze ondersteuning varieert van installatie en beheer van het platform tot het leveren van data analyse-, modellering- en data engineeringdiensten. De klanten die we bedienen komen uit diverse sectoren, zowel overheid als bedrijfsleven. EOM zelf bestaat uit een…

  Meer informatie


 • Cmotions

  Cmotions

  Cmotions is een data & AI adviesbureau waar ruim 80 professionals werken die zich allemaal verbonden voelen rondom de missie om met data bij te dragen aan een betere toekomst. Hierbij worden data en technologie ingezet, maar de mensen maken het verschil. Samen creëren een toekomstbestendig fundament waarmee we fact-based beslissingen kunnen nemen.

  Meer informatie


 • Avantor

  Avantor

  Avantor®, een Fortune 500-bedrijf, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische producten en diensten aan klanten in de biofarmaceutische industrie, de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid, en geavanceerde technologieën en toegepaste materialen.

  Meer informatie


 • Thales

  Thales

  Ontmoet Thales; een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van Digital Identity & Security, Transportation, Space, Defence & Security en Aerospace.

  Meer informatie


 • Witteveen+Bos

  Witteveen+Bos

  Witteveen+Bos levert met ruim 1.400 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Meer informatie


 • Northpool

  Northpool

  Northpool is een trading firm in commodities (grondstoffen), gevestigd in Leiden, Nederland. De belangrijkste focus van Northpool ligt op energie- en weergerelateerde grondstoffen en is momenteel actief op de energie- en gasmarkten.

  Meer informatie


 • ChipSoft

  ChipSoft

  De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen. Met die teamspirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is drie decennia later nog steeds de spil van het bedrijf.

  Meer informatie


 • CBS

  CBS

  In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie inzicht in maatschappelijke vraagstukken.

  Meer informatie


 • Valcon

  Valcon

  Valcon is een full-service provider die werkt op het snijvlak van consultancy, technologie, data, advanced analytics en strategie.

  Meer informatie


 • Q-Consult Zorg

  Q-Consult Zorg

  Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen.

  Meer informatie


 • DongIT

  DongIT

  DongIT brengt de vakgebieden webontwikkeling en webbeveiliging samen. Wij ontwikkelen, beveiligen en beheren webapplicaties en webinfrastructuren. Hierbij richten wij op ons high-traffic websites en privacygevoelige systemen. Naast ontwikkeling en beheer voeren wij beveiligingsassessments (pentesten) uit op webapplicaties en netwerkinfrastructuren voor onze klanten.

  Meer informatie


 • Infi

  Infi

  Wij ontwikkelen maatwerksoftware voor zakelijke klanten om zo hun product te bouwen of uit te breiden. Wij helpen startups daarbij ook met het ontwikkelteam te laten groeien op een duurzame manier. Wij werken met veel plezier en kennis, maar zonder poespas.

  Meer informatie


 • Gupta Strategists

  Gupta Strategists

  Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Uit complexe vraagstukken destilleren we praktische oplossingen of innovatieve ideeën. Voor alles wat we doen geldt: het moet de zorg aantoonbaar beter maken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan…

  Meer informatie


 • Young Colfield

  Young Colfield

  De wereld vanuit zelfbewustzijn in beweging te brengen, dat is onze missie. Binnen onze traineeships, het Talent en Dedicated Program, ga je op verschillende manieren aan de slag met je eigen ontwikkeling.

  Meer informatie


 • BPM Company

  BPM Company

  BPM Company is een IT-organisatie waar we gespecialiseerd zijn in het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen we met één missie; de bedrijfsvoering van onze klanten digitaal, efficiënt en toekomstbestendig maken!

  Meer informatie


 • Data Science Lab

  Data Science Lab

  Wij zijn Data Science Lab. Data-professionals, consultants en experts. We zijn de datapartner die mee- en vooruitdenkt, adviseert en aanschuift bij strategiesessies. We gaan met organisaties samen aan de slag om data om te zetten in waardevolle kennis.

  Meer informatie


 • Formorrow

  Formorrow

  Wij verbinden talenten in IT en life sciences met de banen die het beste in jou naar boven halen.

  Meer informatie


 • Young Innovators of Medicines

  Young Innovators of Medicines

  De YIM is een groep enthousiaste young professionals werkzaam in de geneesmiddelensector. Wij denken mee en bouwen samen met andere (jonge) zorgprofessionals aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

  Meer informatie


 • SVI Huygens

  SVI Huygens

  Betrouwbare, gebruiksvriendelijke beeldverwerkingstools van hoge kwaliteit bieden voor wetenschappers die met lichtmicroscopie werken.

  Meer informatie


 • De carrièrebus

  De carrièrebus

  We willen je helpen een carrière op te bouwen waar je van houdt. Krijg praktisch advies over het verkennen van verschillende loopbaantrajecten en het vinden van een baan en werkgever die het beste bij jou passen.

  Meer informatie


 • i2i

  i2i

  Wij zijn i2i, een jonge, ambitieuze, doelgerichte en intelligente organisatie gevestigd in Amsterdam, die zich richt op één van de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen in de zorg: de verbetering van kosteneffectiviteit en kwaliteit van zorg. Hoe kunnen we ervoor zorgen…

  Meer informatie