Bedrijven

 • McKinsey & Company

  McKinsey & Company

  McKinsey & Company is de vertrouwde adviseur en raadgever van veel van ’s werelds meest invloedrijke bedrijven en instellingen.

  Meer informatie


 • bunq

  bunq

  Wij zijn bunq, bank of The Free. We zijn er om te breken met het verleden en onze gebruikers het leven makkelijk te maken.

  Meer informatie


 • AIVD

  AIVD

  De AIVD werkt aan de bescherming van de veiligheid van Nederland en zijn inwoners. Wij zoeken naar onzichtbare dreigingen die de veiligheid in gevaar kunnen brengen.

  Meer informatie


 • Witteveen+Bos

  Witteveen+Bos

  Witteveen+Bos levert met ruim 1.400 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Meer informatie


 • Genmab

  Genmab

  Genmab is een internationaal biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren en ontwikkelen van gedifferentieerde antilichaamtherapieën voor de behandeling van kanker.

  Meer informatie


 • Huawei

  Huawei

  Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en smart devices.

  Meer informatie


 • IMC Trading

  IMC Trading

  IMC is a world-renowned market maker with offices in Europe, the US and Asia-Pacific. We use algorithmic trading and advanced technology to buy and sell securities across multiple trading venues.

  Meer informatie


 • Northpool

  Northpool

  Northpool is een trading firm in commodities (grondstoffen), gevestigd in Leiden, Nederland. De belangrijkste focus van Northpool ligt op energie- en weergerelateerde grondstoffen en is momenteel actief op de energie- en gasmarkten.

  Meer informatie


 • Milliman

  Milliman

  Milliman is een consulting firm binnen de verzekeringssector. Wij houden ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars mee te maken hebben.

  Meer informatie


 • ChipSoft

  ChipSoft

  De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen. Met die teamspirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is drie decennia later nog steeds de spil van het bedrijf.

  Meer informatie


 • CBS

  CBS

  In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie inzicht in maatschappelijke vraagstukken.

  Meer informatie


 • TNO

  TNO

  TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 3400 professionals van TNO, dagelijks aan.

  Meer informatie


 • Pon

  Pon

  Pon is een van de grootste bedrijven van Nederland, met meer dan 16.000 mensen en 80 bedrijven in 65 landen. We zijn bekend van merken zoals Volkswagen, Porsche, Gazelle, Caterpillar en Swapfiets. Wij zijn het Pon Datalab, een team van 18 data scientists en engineers op een missie om Pon het slimste handels- en servicebedrijf ter wereld te maken.

  Meer informatie


 • PwC

  PwC

  Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen.

  Meer informatie


 • Capgemini

  Capgemini

  Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel evoluerende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen.

  Meer informatie


 • Qualogy

  Qualogy

  Wij combineren software met de nieuwste technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van Data Science en Cloud Computing.

  Meer informatie


 • Valcon

  Valcon

  Valcon is een full-service provider die werkt op het snijvlak van consultancy, technologie, data, advanced analytics en strategie.

  Meer informatie


 • Vitens

  Vitens

  Vitens is het grootste drinkwater bedrijf van Nederland die dagelijks aan meer dan 5.7 miljoen klanten drinkwater levert van hoge kwaliteit.

  Meer informatie


 • Q-Consult Zorg

  Q-Consult Zorg

  Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen.

  Meer informatie


 • Qompas

  Qompas

  Bij Qompas Carrièrestart verbinden wij jouw talent met top werkgevers. Wij zijn dé unieke connectie die jou helpt om het beste uit jezelf naar boven te halen.

  Meer informatie


 • DongIT

  DongIT

  DongIT brengt de vakgebieden webontwikkeling en webbeveiliging samen. Wij ontwikkelen, beveiligen en beheren webapplicaties en webinfrastructuren. Hierbij richten wij op ons high-traffic websites en privacygevoelige systemen.

  Meer informatie


 • Infi

  Infi

  Wij ontwikkelen maatwerksoftware voor zakelijke klanten om zo hun product te bouwen of uit te breiden. Wij helpen startups daarbij ook met het ontwikkelteam te laten groeien op een duurzame manier. Wij werken met veel plezier en kennis, maar zonder poespas.

  Meer informatie


 • ITDS

  ITDS

  ITDS is een Amsterdams adviesbureau voor o.a. financiële dienstverleners. Onze core business is financiële dienstverlening, maar daarnaast doen we ook projecten met andere bedrijven. Met een enthousiast team werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen.

  Meer informatie


 • Gupta Strategists

  Gupta Strategists

  Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Voor complexe vraagstukken brengen we praktische oplossingen of innovatieve ideeën.

  Meer informatie


 • Young Colfield

  Young Colfield

  De wereld vanuit zelfbewustzijn in beweging te brengen, dat is onze missie. Binnen onze traineeships, het Talent en Dedicated Program, ga je op verschillende manieren aan de slag met je eigen ontwikkeling.

  Meer informatie


 • YoungFinancials

  YoungFinancials

  Young Financials helpt starters en young professionals bij het vinden van een baan binnen de Nederlandse financiële sector.

  Meer informatie


 • ACE

  ACE

  We laten het bedrijf van onze klant groeien door Connected Brands te bouwen die cultureel resoneren. Wij helpen organisaties transformeren naar merken die impact hebben op het leven van mensen.

  Meer informatie


 • Aurora Energy Research

  Aurora Energy Research

  Aurora Energy Research is uitgegroeid tot de grootste analyst van elektriciteitsmarkten in Europa. Aurora speelt met haar analyse en voorspellingen een cruciale bijdrage aan strategische beslissingen voor de wereldwijde transformatie van de energiemarkt.

  Meer informatie


 • Radial SG

  Radial SG

  Radial Software Group is an IT company based in Amsterdam, The Netherlands. Radial SG provides technical information and knowledge management Software, called Viewport.ai.

  Meer informatie


 • Parexel

  Parexel

  Als een van de toonaangevende wereldwijde klinische onderzoeksorganisaties (CRO), bieden we de klinische ontwikkelingsmogelijkheden en expertise die nodig zijn om de ontwikkeling van geneesmiddelen sneller en kosteneffectiever bij elke stap te stroomlijnen.

  Meer informatie


 • Linesight

  Linesight

  Linesight levert professionele diensten en strategische ondersteuning aan de wereldwijde bouwsector, opererend vanuit 24 kantoren verspreid over vier continenten.

  Meer informatie


 • Data Science Lab

  Data Science Lab

  Wij zijn Data Science Lab. Data-professionals, consultants en experts. We zijn de datapartner die mee- en vooruitdenkt, adviseert en aanschuift bij strategiesessies. We gaan met organisaties samen aan de slag om data om te zetten in waardevolle kennis.

  Meer informatie


 • Formorrow

  Formorrow

  Wij verbinden talenten in IT en life sciences met de banen die het beste in jou naar boven halen.

  Meer informatie


 • Young Innovators of Medicines

  Young Innovators of Medicines

  De YIM is een groep enthousiaste young professionals werkzaam in de geneesmiddelensector. Wij denken mee en bouwen samen met andere (jonge) zorgprofessionals aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

  Meer informatie


 • Sioux Technologies

  Sioux Technologies

  Sioux Technologies heeft alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen. De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mathware, mechanica, mechatronica, elektronica en assembly.

  Meer informatie


 • Seed Valley

  Seed Valley

  Seed Valley is hét internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie, gelegen in Noord-Holland. Het is de thuisplaats voor tientallen innovatieve bedrijven die hoogwaardige rassen en nieuwe technologie ontwikkelen voor de groenten- en sierbloementeelt.

  Meer informatie


 • SVI Huygens

  SVI Huygens

  Betrouwbare, gebruiksvriendelijke beeldverwerkingstools van hoge kwaliteit bieden voor wetenschappers die met lichtmicroscopie werken.

  Meer informatie


 • De carrièrebus

  De carrièrebus

  We willen je helpen een carrière op te bouwen waar je van houdt. Krijg praktisch advies over het verkennen van verschillende loopbaantrajecten en het vinden van een baan en werkgever die het beste bij jou passen.

  Meer informatie


 • i2i

  i2i

  Wij zijn i2i, een jonge, ambitieuze, doelgerichte en intelligente organisatie gevestigd in Amsterdam, die zich richt op één van de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen in de zorg: de verbetering van kosteneffectiviteit en kwaliteit van zorg. Hoe kunnen we ervoor zorgen…

  Meer informatie