Beta Career Event Amsterdam

Belangrijk: Het BCE op 30 april 2020 is geannuleerd!

Wat houdt het evenement in?

Het Beta Career Event (BCE) is een jaarlijks terugkerende carrièrebeurs in Amsterdam for ambitieuze bèta-studenten en young professionals. Het evenement wordt georganiseerd door het SBBA-bestuur bestaande uit studenten van meerdere bèta-disciplines. Met een grote verscheidenheid aan bedrijven, variërend van startups tot multinationals, is het BCE een uitstekende gelegenheid om contact te maken met bedrijven en mogelijkheden in je carrière te ontdekken.

Ben je klaar om je netwerk uit te breiden, ben je geïnteresseerd in het orienteren op je toekomstige baan of stage of ben je benieuwd wat het bedrijfsleven je te bieden heeft? Blijf op de hoogte van het Beta Career Event 2020 op 30 april door je door je aan te melden bij de pre-subscribe.

Voor wie is dit evenement?

Het BCE is een carrièrebeurs speciaal gericht op bèta-studenten en young professionals die in het bèta-gebied werken. Dit omvat bachelorstudenten, masterstudenten, PhD-studenten en alumni met een achtergrond in informatica, wiskunde, (bio)medische wetenschappen, farmaceutische wetenschappen, kunstmatige intelligentie, natuurkunde en meer. Studenten en young professionals uit andere disciplines met een grote interesse in het bètaprofiel zijn uiteraard ook welkom en daarom uitgenodigd om zich aan te melden en het BCE te ervaren!

Check hier de promo voor het BCE 2020!

Informatiemarkt

Ben je in nog de beginfase en geïnteresseerd om jezelf te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken? ga dan langs bij de informatiemarkt tijdens het BCE 2020 op 30 april. Hier kunnen specialisten van allerlei bedrijven jouw vragen beantwoorden. De informatiemarkt is de hele dag open en aanmelden via CV-selectie is niet nodig. Daarom kan je de informatiemarkt bezoeken wanneer het jou het beste uitkomt. Klik hier om te zien welke bedrijven aanwezig zullen zijn op het evenement.

Inspirerende sprekers

Het BCE biedt jou de mogelijkheid om een aantal inspirerende lezingen bij te wonen die worden gehouden door interessante sprekers. De gesprekken hebben een beperkte capaciteit en deelnemers worden toegelaten op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Workshops

Zou jij willen ervaren hoe het is om voor een bepaald bedrijf als een echte werknemer te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Meld je dan aan voor één van onze workshops! Tijdens deze interactieve sessies krijg je te maken met een case die door een bedrijf wordt aangeboden samen met andere geselecteerde studenten. Afhankelijk van de workshop is de duur van deze interactieve sessies één, twee of drie uur. Houd er rekening mee dat workshops erg populair zijn onder bezoekers, daarom is registratie gebaseerd op selectie en moet je je CV uploaden. De registratie sluit twee weken voor het evenement. In de week van het evenement wordt je geïnformeerd of je geselecteerd bent of niet. Klik hier om alle bedrijven te zien die een workshop organiseren.

Eén-op-één gesprekken

Tijdens het BCE 2020 bieden we de unieke mogelijkheid om een één-op-één gesprek te voeren samen met een van de bedrijven die het BCE bijwonen. In zo'n gesprek heb je de mogelijkheid om 15 minuten met een medewerker of recruiter van het bedrijf te praten en al je vragen te stellen over stages, werk en baanselecties. Omdat deze gesprekken zeer populair zijn onder bezoekers, zal er selectie op basis van CV plaatsvinden. Klik hier om alle bedrijven te zien die één-op-één gesprekken zullen hosten.

Wat is er nog meer ...

'S Middags is er een gratis lunch. Bovendien is er de mogelijkheid om een cv-check te doen, een professionele LinkedIn-foto te maken, loopbaanadvies te krijgen van loopbaanadviseurs en nog veel meer!

Drinks!

Dacht je dat je na 17.00 uur naar huis zou gaan? Wij denken van niet! Sluit de dag af met een gratis koud biertje in je hand. Terwijl je geniet van live muziek, neem je op informele wijze contact op met jouw favoriete bedrijf!