Dank voor je deelname aan BCE 24!

Wil jij BCE 25 mede-organiseren?

Met onder andere bedrijven als

Locatie van BCE 24

Hotel Casa

Wat is dit evenement?

Het Beta Career Event is de jaarlijks terugkerende carrièrebeurs in Amsterdam voor ambitieuze beta studenten. Het evenement wordt georganiseerd door het SBBA-bestuur bestaande uit studenten uit meerdere beta disciplines. Met een grote verscheiden aan bedrijven, is het BCE een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met bedrijven en carrièremogelijkheden te ontdekken.

Voor wie is dit event?

Het BCE is een carrièrebeurs speciaal gericht op beta studenten en young professionals werkzaam in tech. Denk aan bachelorstudenten, masterstudenten, PhD-studenten en alumni met een achtergrond in informatica, wiskunde, (bio)medische wetenschappen, farmacie, kunstmatige intelligentie, natuurkunde, econometrie en meer. Ook studenten en young professionals uit andere disciplines met een grote interesse in beta zijn van harte welkom en daarom uitgenodigd mee te doen aan het BCE!

Ben je klaar om je netwerk uit te breiden, wil je je oriënteren op je toekomstige baan of stage of ben je benieuwd of ben je benieuwd wat het bedrijfsleven jou te beiden heeft? Blijf op de hoogte door de sociale media te volgen op Instagram, LinkedIn en Facebook.

Bekijk de aftermovie van editie 2022!

Één-op-één gesprekken

BCE biedt de unieke mogelijkheid om één-op-één gesprekken te voeren met de aanwezige bedrijven. In zo’n interview heb je de mogelijkheid om met een medewerker of recruiter van het bedrijf te praten en al je vragen te stellen over stages en werk. Omdat deze interviews zeer gewaardeerd en populair zijn onder bezoekers, moet je voor de één-op-één gesprekken je cv uploaden.

Informatiemarkt

Sta je aan het begin van je carrière en heb je interesse om je te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Bezoek dan de informatiemarkt. Tijdens de markt kunnen professionals van allerlei organisaties uw vragen beantwoorden. De informatiemarkt is de hele dag open en solliciteren is niet nodig, je kunt de informatiemarkt dus bezoeken wanneer het jou uitkomt. Bekijk hier welke bedrijven deelnemen!

Workshops

Wil je ervaren hoe het is om als echte werknemer voor een bepaald bedrijf te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Schrijf je dan in voor een van onze workshops! Tijdens deze interactieve sessies behandel je samen met andere geselecteerde studenten een casus van een bedrijf. Afhankelijk van de workshop duren deze interactieve sessies 1-3 uur. Houd er rekening mee dat workshops enorm populair zijn onder bezoekers, dus registratie vereist het uploaden van je cv en bedrijven zullen studenten selecteren met de meest relevante achtergronden. De workshop inschrijving sluit twee weken voor het evenement. De week voor het evenement krijg je te horen of je bent geselecteerd. Kijk op de bedrijfspagina of het betreffende bedrijf een workshop gaat geven.