Beta Career Event Amsterdam

Nieuwe editie BCE eind april 2022!

 

Wat houdt het evenement in?

Het Beta Career Event (BCE) is een jaarlijks terugkerende carrièrebeurs in Amsterdam for ambitieuze bèta-studenten en young professionals. Het evenement wordt georganiseerd door het SBBA-bestuur bestaande uit studenten van meerdere bèta-disciplines. Met een grote verscheidenheid aan bedrijven, variërend van startups tot multinationals, is het BCE een uitstekende gelegenheid om contact te maken met bedrijven en mogelijkheden in je carrière te ontdekken.

Ben je klaar om je netwerk uit te breiden, ben je geïnteresseerd in het orienteren op je toekomstige baan of stage of ben je benieuwd wat het bedrijfsleven je te bieden heeft? Blijf op de hoogte van het Beta Career Event 2022 door ons te volgen op Instagram, LinkedIn en Facebook.

Voor wie is dit evenement?

Het BCE is een carrièrebeurs speciaal gericht op bèta-studenten en young professionals die in het bèta-gebied werken. Dit omvat bachelorstudenten, masterstudenten, PhD-studenten en alumni met een achtergrond in informatica, wiskunde, (bio)medische wetenschappen, farmaceutische wetenschappen, kunstmatige intelligentie, natuurkunde en meer. Studenten en young professionals uit andere disciplines met een grote interesse in het bètaprofiel zijn uiteraard ook welkom en daarom uitgenodigd om zich aan te melden en het BCE te ervaren!

Check hier de promo voor het BCE!

Informatiemarkt

Ben je in nog de beginfase van je academische carrière en geïnteresseerd om jezelf te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken? Bekijk dan de informatiemarkt op het Beta Career Event. Tijdens de markt kunnen professionals van allerlei organisaties je vragen beantwoorden. De informatiemarkt is de hele dag open en solliciteren via cv-selectie is niet nodig, dus je kunt de informatiemarkt bezoeken wanneer het jou uitkomt.

Workshops

Zou jij willen ervaren hoe het is om voor een bepaald bedrijf als een echte werknemer te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Meld je dan aan voor één van onze workshops! Tijdens deze interactieve sessies krijg je te maken met een case die door een bedrijf wordt aangeboden samen met andere geselecteerde studenten. Afhankelijk van de workshop is de duur van deze interactieve sessies één, twee of drie uur. Houd er rekening mee dat workshops erg populair zijn onder bezoekers, daarom is registratie gebaseerd op selectie en moet je je CV uploaden. De registratie sluit twee weken voor het evenement. In de week van het evenement wordt je geïnformeerd of je geselecteerd bent of niet.

Eén-op-één gesprekken

Tijdens het BCE 2022 bieden we de unieke mogelijkheid om een één-op-één gesprek te voeren samen met een van de bedrijven die het BCE bijwonen. In zo'n gesprek heb je de mogelijkheid om 15 minuten met een medewerker of recruiter van het bedrijf te praten en al je vragen te stellen over stages, werk en baanselecties. Omdat deze gesprekken zeer populair zijn onder bezoekers, zal er selectie op basis van CV plaatsvinden.