Sector:

  • All students are welcome!

Hoeveelheid werknemers:

  • Nederland: 5

Locaties in Nederland:

  • Amsterdam

Actief in de volgende landen:

  • Nederland

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopNee
One-on-one conversationsNee

De carrièrebus

Het leven is te kort om in de verkeerde baan of bij de verkeerde werkgever te beginnen. Maar hoe weet je precies van welk beroep je echt gaat houden?

Dat is waar wij van pas komen. Onze loopbaanadviseurs bieden praktisch advies over het vinden van je passie, solliciteren, het verkennen van verschillende loopbaantrajecten en het vinden van de juiste werkgevers.

Ze helpen je alles over het zoeken naar een baan gemakkelijker voor je te maken met tips voor je cv, sollicitatiebrief en LinkedIn-profiel, advies over netwerken en sollicitatiegesprekken, en enkele tips over hoe je de meest geschikte werkgevers kunt vinden om je carrière te starten.

Carrière mogelijkheden

We bieden twee stages per jaar voor studenten die een loopbaan in loopbaancoaching nastreven of ervaring opdoen in een omgeving die gericht is op het geven van loopbaanadvies op maat aan hoogopgeleide studenten. Het gaat om verantwoordelijke en ondernemende rollen waarin we je loopbaancoaching en employer branding aanleren en inzicht geven in de verschillende loopbaanmogelijkheden op de arbeidsmarkt.