Het Evenement

Beta Career Event 2024

Op 08 mei 2024 vindt het Beta Career Event plaats. Tijdens het evenement zijn er drie hoofdactiviteiten: de informatiemarkt, workshops en één-op-één gesprekken. Tijdens het evenement kunnen deelnemers praten met vertegenwoordigers van de bedrijven.

Informatie markt

Sta je aan het begin van je carrière en heb je interesse om je te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Bezoek dan de informatiemarkt. Tijdens de markt kunnen professionals van allerlei organisaties uw vragen beantwoorden. De informatiemarkt is de hele dag open en solliciteren is niet nodig, je kunt de informatiemarkt dus bezoeken wanneer het jou uitkomt. Bekijk hier welke bedrijven deelnemen!

Één-op-één gesprekken

BCE biedt de unieke mogelijkheid om één-op-één gesprekken te voeren met de aanwezige bedrijven. In zo’n interview heb je de mogelijkheid om met een medewerker of recruiter van het bedrijf te praten en al je vragen te stellen over stages en werk. Omdat deze interviews zeer gewaardeerd en populair zijn onder bezoekers, moet je voor de één-op-één gesprekken je cv uploaden.

Workshops

Wil je ervaren hoe het is om als echte werknemer voor een bepaald bedrijf te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Schrijf je dan in voor een van onze online workshops! Tijdens deze interactieve sessies behandel je samen met andere geselecteerde studenten een casus van een bedrijf. Afhankelijk van de workshop duren deze interactieve sessies 1-3 uur. Houd er rekening mee dat workshops enorm populair zijn onder bezoekers, dus registratie vereist het uploaden van je cv en bedrijven zullen studenten selecteren met de meest relevante achtergronden. De workshop inschrijving sluit twee weken voor het evenement. De week voor het evenement krijg je te horen of je bent geselecteerd. Kijk op de bedrijfspagina of het betreffende bedrijf een workshop gaat geven.