The Beta Career Event 2021

Het  Online Beta Career Event wordt op donderdag 22 april 2021 gehost via QIQO online meeting platform. Tijdens het evenement zullen er drie hoofdactiviteiten zijn: de informatiemarkt, workshops en livestreams. Tijdens het online event kunnen de deelnemers doormiddel van chats of videocalls met vertegenwoordigers van elk bedrijf en met elkaar praten. Daarnaast kan via de BCE app in de anderhalve maand voor het event al een uitgebreide hoeveelheid informatie over de bedrijven worden gevonden.

De informatiemarkt

Ben je in de beginfase en geïnteresseerd om jezelf te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken? ga dan langs bij de informatiemarkt tijdens het BCE 2021 op 22 april. Hier kunnen specialisten van allerlei bedrijven jouw vragen beantwoorden. De informatiemarkt is bij te wonen via het QIQO platform en aanmelden via CV-selectie is niet nodig. Voor ieder bedrijf is er een tijdslot waarin hun digitale stand open is, deze tijden zullen later bekend worden gemaakt via de app en de website. Klik hier om te zien welke bedrijven aanwezig zullen zijn op het evenement!

Workshops

Zou jij willen ervaren hoe het is om voor een bepaald bedrijf als een echte werknemer te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Meld je dan aan voor één van onze online of offline workshops! Tijdens deze interactieve sessies krijg je te maken met een case die door een bedrijf wordt aangeboden samen met andere geselecteerde studenten. Afhankelijk van de workshop is de duur van deze interactieve sessies één, twee of drie uur. Houd er rekening mee dat workshops erg populair zijn onder bezoekers, daarom is registratie gebaseerd op selectie en moet je je CV uploaden. De registratie sluit twee weken voor het evenement. In de week van het evenement wordt je geïnformeerd of je geselecteerd bent of niet. Klik hier om alle bedrijven te zien die een workshop organiseren.

content4

Livestreams

Benieuwd hoe het er binnen een bedrijf nou echt aan toe gaat? Of ben je misschien nieuwsgierig naar het verhaal achter succesvolle ondernemers? Ga lekker achterover zitten en kijk mee naar één of meer van de livestreams die gedurende het event online zullen gaan! Benieuwd welke bedrijven een livestream zullen hosten? Klik dan hier.