The Beta Career Event 2020

Het Beta Career Event wordt op donderdag 30 april 2020 in Hotel Casa georganiseerd. Tijdens het evenement zullen er drie hoofdactiviteiten zijn: de informatiemarkt, workshops en één-op-één gesprekken. Verder zullen er een gratis lunch, drones, augmented reality en een LinkedIn-stand zijn waar je een professionele LinkedIn-foto kunt maken. Het voorlopige tijdschema is hier te vinden.

De informatiemarkt

Ben je nog in de beginfase en geïnteresseerd om jezelf te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken? ga dan langs bij de informatiemarkt tijdens het BCE 2020 op 30 april. Hier kunnen specialisten en recruiters van allerlei bedrijven jouw vragen beantwoorden. De informatiemarkt is de hele dag open en aanmelden via CV-selectie is niet nodig. Daarom kan je de informatiemarkt bezoeken wanneer het jou het beste uitkomt. Klik hier om te zien welke bedrijven aanwezig zullen zijn op het evenement.

Workshops

Zou jij willen ervaren hoe het is om voor een bepaald bedrijf als een echte werknemer te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Meld je dan aan voor één van onze workshops! Tijdens deze interactieve sessies krijg je te maken met een case die door een bedrijf wordt aangeboden samen met andere geselecteerde studenten. Afhankelijk van de workshop is de duur van deze interactieve sessies één, twee of drie uur. Houd er rekening mee dat workshops erg populair zijn onder bezoekers, daarom is registratie gebaseerd op selectie en moet je je CV uploaden. De registratie sluit twee weken voor het evenement. In de week van het evenement wordt je geïnformeerd of je geselecteerd bent of niet. Klik hier om alle bedrijven te zien die een workshop organiseren.

content4

Eén-op-één gesprekken

Tijdens het BCE 2020 bieden we de unieke mogelijkheid om een één-op-één gesprek te voeren samen met een van de bedrijven die het BCE bijwonen. In zo'n gesprek heb je de mogelijkheid om 15 minuten met een medewerker of recruiter van het bedrijf te praten en al je vragen te stellen over stages, werk en baanselecties. Omdat deze gesprekken zeer populair zijn onder bezoekers, zal er selectie op basis van CV plaatsvinden. Klik hier om alle bedrijven te zien die een één-op-één gesprekken zullen hosten.

Extra’s

Naast de drie hoofdactiviteiten is er nog meer te beleven op het BCE. Zo is er 's middags een gratis lunch. Bovendien is er de mogelijkheid om een CV-check te doen, een professionele LinkedIn-foto te maken, loopbaanadvies te krijgen van loopbaanadviseurs en nog veel meer!

Ook biedt het BCE biedt u de mogelijkheid om een aantal inspirerende lezingen bij te wonen die worden gehouden door interessante sprekers. De gesprekken hebben een beperkte capaciteit en studenten worden toegelaten op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De sprekers zullen worden bekendgemaakt in aanloop naar het evenement.

Dacht je dat je na 17.00 uur naar huis zou gaan? Wij denken van niet! Sluit de dag af met een gratis koud biertje in je hand. Terwijl je geniet van live muziek, neem je op informele wijze contact op met jouw favoriete bedrijf!