The Beta Career Event 2022

Het Beta Career Event wordt eind april 2022 gehost. Tijdens het evenement zullen er drie hoofdactiviteiten zijn: de informatiemarkt, workshops en one-on-one gesprekken. Tijdens het event kunnen de deelnemers met vertegenwoordigers van elk bedrijf en met elkaar praten.

De informatiemarkt

Ben je in de beginfase en geïnteresseerd om jezelf te oriënteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken? ga dan langs bij de informatiemarkt tijdens het BCE 2022. Hier kunnen specialisten van allerlei bedrijven jouw vragen beantwoorden. De informatiemarkt is de hele dag te bezoeken en aanmelden via CV-selectie is niet nodig. Voor ieder bedrijf is er een tijdslot waarin hun stand open is, deze tijden zullen later bekend worden gemaakt via de app en de website.

Workshops

Zou jij willen ervaren hoe het is om voor een bepaald bedrijf als een echte werknemer te werken? Altijd al je vaardigheden willen verbeteren en je horizon willen verbreden? Meld je dan aan voor één van onze online of offline workshops! Tijdens deze interactieve sessies krijg je te maken met een case die door een bedrijf wordt aangeboden samen met andere geselecteerde studenten. Afhankelijk van de workshop is de duur van deze interactieve sessies één, twee of drie uur. Houd er rekening mee dat workshops erg populair zijn onder bezoekers, daarom is registratie gebaseerd op selectie en moet je je CV uploaden. De registratie sluit twee weken voor het evenement. In de week van het evenement wordt je geïnformeerd of je geselecteerd bent of niet.

content4