Updates COVID-19

Update 25-03-2020

Beste deelnemer of andere relatie,

De samenleving wordt meer en meer getroffen door de ontwikkelingen en maatregelen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Helaas is het Beta Career Event 2020 hierbij ook niet onaangetast gebleven. Middels dit bericht willen wij u graag verder informeren.

Gezien de voorzorgsmaatregelen van de overheid die evenementen tot 1 juni verbieden, zijn we genoodzaakt om het Beta Career Event op 30 april 2020 te annuleren. Het spijt ons u dit te informeren, maar gezien de huidige omstandigheden en gezondheidsrisico's is dit het enige juiste om te doen. Vanwege onzekerheid over de duur van de maatschappelijke beperkingen en gevolgen van het coronavirus hebben we besloten dat uitstel van het evenement binnen 2020 geen optie is. Wel zal onze website alle informatie bewaren over bedrijven die aanwezig zouden zijn geweest. Dus mocht u geïnteresseerd zijn om meer te lezen over de organisaties en bedrijven die mogelijk naar u op zoek zijn, neem dan gerust een kijkje op onze bedrijvenpagina.

We willen afsluiten met de boodschap dat we ons vanaf nu zullen richten op het vinden van een nieuw bestuur dat u in 2021 kan helpen de volgende stap in uw carrière te vinden. Als u geïnteresseerd bent in het organiseren van evenementen zoals het Beta Career Event of als u andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze contactpagina. We hopen u op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en kijken er naar uit u mogelijk volgend jaar te zien op het Beta Career Event. Ten slotte wensen wij u en uw naasten een goede gezondheid.

Het bestuur van de BCE 2020

Update 12-03-2020

Beste deelnemer of andere relatie,

Dank u wel voor uw samenwerking met het Beta Career Event 2020. Vanwege de enorme impact van de gevolgen van het Corona virus informeren wij u hierbij graag over de voorlopige gang van zaken naar aanloop van het BCE 2020 op 30 april aanstaande. Zoals wellicht vernomen via de extra NOS uitzending over het Corona virus, zal tot en met 31 maart aanstaande elk evenement, waar 100+ mensen bij aanwezig zijn, geannuleerd worden.

Wij begrijpen en delen uw zorgen omtrent het virus en het geplande evenement op 30 april. Het BCE bestuur volgt nauwlettend nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het virus. Tevens volgen wij adviezen van de GGD en het RIVM volledig op. Een informatieve link met meer informatie vindt u hier: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Mede door het feit dat wij volledig op het advies van het RIVM en de GGD vertrouwen, de huidige maatregelen tot 31 maart erop ingericht zijn om verdere verspreiding te voorkomen én het feit dat het BCE 2020 pas 4 weken na 31 maart plaatsvindt, zien wij tot dusverre geen noodzaak het BCE 2020 te annuleren. Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Wij zullen u bij nieuwe inzichten berichten via mail en verdere updates zullen ook geplaatst worden op deze pagina. Verder zijn wij altijd te bereiken via de contactgegevens op onze contactpagina.

Het bestuur van het BCE 2020