Young Colfield

Workshop - Training Eerste Indrukken

In een werkgroep, op een feestje, bij een sollicitatiegesprek, op een eerste date… Een goede eerste indruk is belangrijk, maar zo’n indruk is ook snel gevormd. Je hebt namelijk maar 10 tot 20 seconden om een goede eerste indruk te maken. De eerste indruk die iemand van jou heeft blijft langer hangen dan latere indrukken. Maar hoe vorm je zo’n goede indruk? Die ook nog eens past bij wie jij echt bent?  Wat doe je wel? Wat doe je niet? Geen zorgen: Young Colfield to the rescue! 

Wij gaan jullie in een training van 3 uur alle kneepjes van het vak leren! Het zal een interactieve training worden met zowel uitleg als oefeningen. Na afloop van de training weet jij wat de eerste indruk is die je achterlaat bij anderen, hoe je die zelf kan beïnvloeden en de klassieke do’s en dont’s.

Over Young Colfield

Young Colfield biedt traineeships aan voor WO-starters. Bij ons werken zo’n 60 mensen, van wie 10 staffleden (ons ‘management’) en 50 trainees die voor 1 of 2 jaar bij ons in dienst zijn. In die tijd werken ze bij onze opdrachtgevers, krijgen ze persoonlijke coaching en opleiding in teamverband. Dit doen we in de vorm van ons Talent Program en ons Dedicated Program. Daarnaast bieden we met ‘Young Experience’ volledige opleidingsprogramma’s en trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor mensen buiten onze organisatie.

Young Colfield gelooft dat mensen vanuit zelfbewustzijn de wereld in beweging brengen. Verbinding staat bij ons centraal. Wij faciliteren een omgeving en programma waarin trainees kunnen groeien. Waar ze reflecteren, hun volle potentie benutten, onbevangen en daadkrachtig kunnen zijn en waar onze kernwaarden tastbaar zijn: Betrokkenheid, echtheid, bewustzijn en eigenaarschap.

Over het Dedicated Program

Als IT trainee in ons Dedicated Program groei je in een jaar tijd van afgestudeerde met een boel potentie tot zelfverzekerde Young Professional met een flinke dosis inhoudelijke IT kennis én veel meer kennis over jezelf! Je krijgt de kans om via ons aan de slag te gaan bij één van onze toonaangevende en innovatieve opdrachtgevers in een uitdagende IT rol. Daarnaast doorloop je een persoonlijk ontwikkelingstraject bij Young Colfield, dit doe je samen met een team van maximaal 8 trainees én met coaching van een Talent Manager. Young Colfield heeft een informele, onbevangen sfeer en veel ruimte voor gave activiteiten. Zo hebben we in 2019 een heus festival georganiseerd!