Print
 • Sector:
  • Consultancy
  • Data Analytics
 • Aantal werknemers:
  • Wereldwijd: 75
  • In Nederland: 70
 • Locatie in Nederland:
  • Amsterdam
 • Actief in de volgende landen:
  • Nederland
  • Israël
 • Website:

MIcompany

Wie zijn we en wat doen we

Met de exponentiële groei van data, is AI een van de populairste velden van deze eeuw. Wil je deel uitmaken van dit spannende veld en je carrière beginnen als Data Scientist of AI Engineer? Ontdek wat MIcompany te bieden heeft en word een leider in AI!

Iedereen heeft het over Big Data & AI. De overweldigende hoeveelheid en complexiteit van data biedt een enorme uitdaging voor Data Scientists en Data Engineers. Maar hoe kan jij echt tastbare zakelijke impact met data creëren? Om dat te doen, is een nieuw soort leider nodig. Een leider die bovenop de nieuwste technologieën staat en weet hoe complexe datasets moeten worden beheerd. Wie met behulp van geavanceerde analytische technieken inzichten uit enorme hoeveelheden gegevens kan creëren. Een leider die groeikansen kan definiëren en een visie heeft op Data en AI. Een leider die relaties opbouwt en deze vaardigheden combineert om impact op schaal te creëren. MIcompany heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 200 beginnende analytische talenten bijeengebracht om leiders van Data Analytics te worden. Dit is uw kans om deel uit te maken van de volgende generatie!

Werkmogelijheden

Wordt een leider in AI

Leer om blijvende doorbrakken te creëren op een internationale schaal
Bij MIcompany werk je in de strategische kern van onze klanten. U draagt bij aan de ontwikkeling van algoritmische applicaties die bedrijfsprocessen met hoge impact transformeren.

Leer hoe je organisaties kunt veranderen met behulp van AI-modellen in ons Gecertificeerde Programma
In ons MIacademy-programma leer je over de nieuwste AI-technieken en hoe je deze in de praktijk kunt implementeren. Ook leer je hoe je organisaties kunt veranderen met behulp van AI. Onze opleiding is gecertificeerd door GAIn (Global Artificial Intelligence-netwerk).

Werk over de hele wereld in een multidisciplinair en ambitieus team van bèta-talent
Bij MIcompany werk je in een omgeving waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen dankzij een multidisciplinair team van ambitieus bètatalent, focus op persoonlijke ontwikkeling en veel internationale kansen.

Word onderdeel van een bedrijf dat investeert in belangrijke doorbraken
Bij MIcompany investeren we in diversiteit en het juiste doen. Wij geloven dat onze ervaring en vaardigheden kunnen bijdragen op gebieden zoals DNA, culturele sector en goede doelen.

Workshop informatie

Iedereen heeft het over Data en AI! Het is het nummer één boardonderwerp in veel blue chip-bedrijven. Maar hoe kom je verder dan grote woorden? Hoe creëer je echt impact met data en AI? Met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied is MIcompany het nummer één bureau voor het creëren van duurzame impact met Data Analytics. En dit is uw kans om te ervaren wat we echt doen. In onze Data Analytics-case voor kwantitatieve studenten (IT, Econometrie, Kunstmatige Intelligentie, Business Analytics, etc.) voer jij een MIcompany-project van start tot finish uit - extreem snel! Zal jij je eigen analytische X-factor ontdekken waarnaar we op zoek zijn?