ING_Identifier_FC

ING

Wie we zijn en wat we doen

ING transformeert steeds meer in een digitale bank en heeft hoge ambities op IT-gebied. De bank wordt een steeds meer door technologie gedreven organisatie met een uitstekende technische cultuur. Om onze ambitieuze doelen te bereiken, hebben we de allerbeste mensen u2013 nodig, niet alleen ervaren professionals, maar ook de allerbeste starters.

Werkmogelijkheden

ING IT Class: op weg naar de top in IT

Haal je je Master- of PhD-diploma van een EU-universiteit in 2020? Wil je een uitstekende carrière maken in de technische industrie? De ING IT Class begint op 1 september 2020 en we zijn op zoek naar top IT-ingenieurs.

Vooruitdenkend en Agile

Je werkt in een internationaal georiënteerde omgeving, waar Business en IT professionals samenwerken in Agile squads. Het IT-personeel bestaat uit resultaatgerichte, gemotiveerde professionals die het leuk vinden om de beste werkende software te leveren en de realisatie van onze systemen op topniveau te houden. Je werkt met continue levering en continue integratie principes. Ons landschap van systemu2019 omvat in-house ontwikkeling, configuratie van leveranciersoplossingen (incl. Gebruik van hun domeinspecifieke talen), uitgebreide automatisering van processen en data-analyse, en vele innovatieve nieuwe producten. Het grootste deel van de IT-organisatie is gevestigd in Amsterdam.