Cmotions FBD transparant png rgb logo
 • Sector:
  • Consultancy
  • Data Analytics
 • Hoeveelheid werknemers:
  • Wereldwijd: 60
  • Nederland: 60
 • Locaties in Nederland:
  • Amersfoort
 • Actief in de volgende landen:
  • Nederland
 • Website:

Cmotions

Wie we zijn en wat we doen

Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan op management en bestuurlijke vraagstukken. Wij zijn altijd op zoek naar talent.

Persoonlijke ontwikkeling is een must
Wij geloven in werken vanuit ieders talenten. Talenten typeren als het ware de persoonlijkheid. Persoonlijkheidskenmerken hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en van hun ontwikkeling én ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast hebben talenten invloed op je motivatie. Werkzaamheden die bij je persoonlijke behoeften, voorkeuren en talenten aansluiten, doe je vanzelf al beter.

Daarom selecteren, ontwikkelen en beoordelen wij dan ook gericht op het talent dat je al hebt, maar verder door wilt ontwikkelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast praktische werkwijzers die je helpen bij het structureren en monitoren van je opdrachten, bieden wij een vaste mentor en trainingen aan zodat je je vakinhoudelijk en op het gebied van adviesvaardigheden verder kunt ontplooien.

Wat betekent werken bij Cmotions
Werken bij Cmotions betekent dat je voor uiteenlopende opdrachtgevers werkzaamheden zult uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met type opdrachtgever, type opdracht, locatie van de opdracht en jouw persoonlijke voorkeuren en situatie.

Wat bieden wij jou
Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden beschouwen wij als een basishygiëne van een werkgever. Wat wij bovenal bieden is een omgeving waarin je kunt leren en ontwikkelen, met het maken van fouten dat daarbij hoort. Je hebt de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en je kunt beroep doen op al je andere collega’s voor de nodige ondersteuning of reflectie.

Werkmogelijkheden

Cmotions Data & Analytics Talent Academy
De kick-start voor jouw carrière als data & analytics specialist.

Cmotions Data & Analytics Talent Academy is een uniek ontwikkelprogramma. We leiden je op, begeleiden je naar een vaste baan bij een topwerkgever en coachen en ondersteunen je gedurende het eerste jaar. Zodat jij je persoonlijk en professioneel optimaal kunt ontwikkelen. En je een echte specialist wordt in data & analytics.

We beginnen met een state of the art data & analytics opleiding van bijna 2 maanden full-time. Je wordt door de beste specialisten in de markt getraind in vakkennis, tools en persoonlijke vaardigheden. Niet alleen maar theorie, maar juist veel praktijk, toepassingen en cases.

Vervolgens begeleiden we je naar een vaste baan bij een corporate topwerkgever of bij Cmotions zelf. In eerste instantie word je gedetacheerd bij je werkgever en daarna word je door de werkgever in in dienst genomen. We brengen je aan tafel, geven je gesprekstraining en begeleiden je sollicitatieproces. Wat dacht je ervan om te werken bij bol.com, Eneco, De Persgroep, ING, KPN of andere topwerkgevers!