Anchormen-met payoff_PMS032C
 • Sector:
  • Consultancy
  • Data Analytics
  • Digital Technology
  • Information Technology (IT)
 • Hoeveelheid werknemers:
  • Wereldwijd: 80
  • Nederland: 80
 • Locaties in Nederland:
  • Amsterdam en Groningen
 • Actief in de volgende landen:
  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Verenigd Koninkrijk
 • Website:

Anchormen

Wie we zijn en wat we doen

Als een van de leidende Nederlandse data consultancy bedrijven, geloven wij dat data alleen waarde heeft wanneer dit is geactiveerd. Daarom helpen wij grote organisaties met het aanpakken van hun Machine Learning, (Big) Data en Data Science uitdagingen door middel van consultancy en innovatieve oplossingen. Anchormen is ambitieus en op zoek naar mensen die geen genoegen nemen met de status quo, over een innovatieve mindset beschikken en onze klanten willen helpen om waarde te creeren met hun data. Wil je werken in de voorhoede van business innovatie, data science, data architectuur en engineering? Zet je data carrière in fast forward met Anchormen!

Anchormen heeft twee soorten traineeships om een expert in Machine Learning en Data te worden: het High Potential en Accelerator Program. Tijdens beide traineeship programma’s word je getraind en gecoachd door data experts van Anchormen en werk je vanaf dag 1 aan state of the art projecten voor en bij klanten. 

High potential program: een 1 jarig traject waarbij je een vaste werkplek hebt bij een klant en daar 4 dagen per week werkt. 1 Dag per week, op vrijdag, krijg je training in het Anchormen kantoor in Amsterdam. Na dit opleidingsjaar kom je in dienst van de klant. 

Accelerator program: groei versneld door naar Medior Machine Learning engineer rol binnen het team van Anchormen in een 2-jarig programma waarbij je aan diverse projecten werkt en op vrijdag training krijgt. Na deze 2 jaar zal je gepromoveerd worden tot Medior Machine Learning engineer.

Werkmogelijkheden

We zijn op zoek naar Computer Science / AI afgestudeerden die hun carrière willen beginnen als Junior Machine Learning Engineer bij Anchormen. We hebben twee stages voor mensen die na hun afstuderen hun gegevenscarrière willen starten: het High Potential Program en het Accelerator Program.

Accelerator Program
Met het Anchormen Accelerator-programma kun je in slechts 2 jaar uitgroeien tot een medior Machine Learning Data Engineer-positie met behulp van een intensief trainee programma dat projecten en klassen combineert. Vanaf de eerste dag ben je lid van het kernteam van Anchormen.
Versnellers sluiten zich aan bij een 2-jarig programma waarin ze werken aan projecten voor klanten van Anchormen gecombineerd met het volgen van lessen op vrijdag. Gedurende 4 dagen werk je aan real-live gegevenssets en los je concrete businesscases op vanuit het Anchormen-kantoor of op locatie van de klant. Senior Data Experts van Anchormen fungeren als jouw sparringpartner en begeleiden je projecten. Na je eerste stagejaar kies je een specialisatie richting uit een selectie van hoogwaardige tracks in Engineering en Data Science. Aan het einde van jaar 2 heb je  de nodige technische, professionele en persoonlijke vaardigheden verworven en wordt je gepromoveerd tot medior Machine Learning of Data Engineer / Data Scientist.

High Potential Program
Je gaat 4 dagen per week als stagiair bij het team van een van onze klanten. Vanaf de eerste dag begin je te werken aan businesscases en voeg je onmiddellijk waarde toe aan de business van de klant. Op vrijdag kun je de wekelijkse lessen op ons kantoor in Amsterdam bijwonen om training te krijgen van senior data specialisten en aan praktische opdrachten te werken. Na dit jaar ben je in dienst van onze klant en zet je je carrière daar voort.
Meer informatie?
Lees hier meer over de Anchormen-oplossingen: https://anchormen.nl/solutions/ of over het project dat we met klanten uitvoeren: https://anchormen.nl/success-stories/

Eén-op-één gesprekken

We hebben een voorkeur voor Nederlandstalige IT/AI  kandidaten, maar staan ook open voor Engelstalige kandidaten. De benodigde opleidingsachtergrond is Computer Science en/of Artificial Intelligence.