Sector:

  • Medical and biological microscopic research
  • Biology & Life Sciences
  • Chemistry & Chemical Engineering

Hoeveelheid werknemers:

  • Wereldwijd: 18
  • Nederland: 18

Locaties in Nederland:

  • Hilversum

Actief in de volgende landen:

  • Wereldwijd

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopJa
One-on-one conversationsNee

SVI Huygens

Our mission

“To provide reliable, high quality, easy to use image processing tools for scientists working in light microscopy. Together with a 16 people strong dedicated team in close contact with the international scientific microscopic community, we continuously improve our software, keeping it at the forefront of technology.”

SVI is marktleider in microscopische imaging met het Huygens pakket. We doen alle development, sales en support voor onze klanten die wereldwijd baanbrekend onderzoek doen in life-sciences. We zoeken collega’s die contact willen houden met de wetenschap en graag been internationaal netwerk van klanten op willen bouwen. Daarnaast zoeken we bevlogen developers met een master natuur- en wiskunde en interesse in beeldbewerking kunnen bij ons aan de slag. Stagiaires zijn altijd welkom en blijven vaak bij ons werken na hun stage.

Workshop

SVI, gevestigd in Amsterdam, ontwikkelt en ondersteunt de Huygens software voor lifescience onderzoekers over de hele wereld. Dus als je geïnteresseerd bent in een carrière in de life-sciences op het kruispunt van wetenschap, programmeren en uitstekende klantrelaties en binnen een toegewijd bedrijf van ~20 mensen, mis dan deze workshop niet.

Je leert hoe u microscopische beelden kunt analyseren met behulp van het Huygens-pakket. Je zult het gebruiken om veel meer detail te verkrijgen en het toepassen voor kwantitatieve analyse op specimen zo klein als een celkern of door hele organoïden (‘mini-organen’) kijken.

Onze klanten werken aan het oplossen van ziekten zoals kanker, neurologische aandoeningen, bloedziekten enz. en gebruiken Huygens als een belangrijk instrument.

Als de tijd het toelaat wordt je ook uitgenodigd om een klein codevoorbeeld te schrijven en dat zelf uit te voeren tijdens deze workshop om de look en feel te krijgen van het schrijven van code binnen Huygens.

Via beide methoden voel je wat onze klanten ervaren en besef je waarom zij het Huygens pakket dagelijks gebruiken voor hun onderzoek.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Werk mogelijkheden

Kijk vooral naar onze beschrijvingen op https://svi.nl/SVI-Jobs

Voorbeelden van projecten waaraan gewerkt is:

  • Stagiair met biologie en science education achtergrond heeft fantastische infographics gemaakt voor de SVI website.
  • Een junior developer werkt mee aan GPU code schrijven in Huygens.
  • Onze scientific account manager geven regelmatig presentaties en training voor gebruikers van Shanghai or Melbourne tot Vancouver en Johannesburg.

We zijn aanwezig op internationale conferentie som klanten en prospects te ontmoeten.

Als developer heb je een goede basis (Master of meer) in wis- of natuurkunde nodig. Voor de scientific account manager zoeken we collega’s die graag veel leren en graag met mensen omgaan met interesse in de microscopie.