Sector:

 • Information Technology (IT)
 • Software Development

Hoeveelheid werknemers:

 • 250

Locaties in Nederland:

 • Amsterdam (Museumplein)
 • Ander locaties:
  • Driebergen,
  • Rotterdam,
  • Den Bosch,
  • Apeldoorn

Actief in de volgende landen:

 • Nederland

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopJa
One-on-one conversationsJa

Navara

Navara is een snel groeiende tech consultancy, gespecialiseerd in software development, data analytics and UX/UI design. Gevestigd in Driebergen en sinds september zijn we uitgebreid met ons mooie kantoor in Amsterdam aan het Museumplein.

Dagelijks maken wij het verschil bij onze klanten met software van de hoogste kwaliteit dat werkt. 100% van onze projecten gaan live en er wordt uitsluitend samengewerkt met projecten waarbij we impact kunnen maken.

Als Software Developer bij Navara is er veel aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling. Het is een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en flexibiliteit. Je komt samen te werken met slimme en gedreven collega’s die allemaal een grote passie hebben voor IT. Zo heeft ook 82% van onze collega’s een technische MSc achtergrond.

Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies, meetups, hackathons en bedrijfsactiviteiten. En bieden we jou de kans om te werken met de nieuwste tools en technieken. Alle best practises als CI/CD, test-driven-development, trunk-based-development, pair-programming en écht agile werken brengen we in de praktijk.

Werk mogelijkheden

NAVARA werkt voornamelijk aan mobiele en webapplicaties. We werken met de nieuwste technologie om de hoogste kwaliteit te leveren. Dit kan aan de hand van twee verschillende manieren: Consultancy of Greenfield projecten.

Consultancy projecten zijn langdurige samenwerkingen waarbij we van ongeveer 1 tot 3 jaar de klant op strategisch niveau helpen voor een digitale transitie. Denk hierbij aan Essent, Triodos Bank of Vattenfal. Bij Greenfield projecten daarentegen bouwen we nieuwe app of web applicaties geheel van A tot Z in een multidisciplinair Navara team. Hierbij is het tot nu toe altijd gelukt om bij 100% van de projecten ook binnen 6 weken live te gaan. Een voorbeeld is de website refugeehelpl.nl gefundeerd door de postcode loterij. Deze website is ontwikkeld door Navara waarbij vluchtelingen informatie kunnen ophalen in hun eigen taal, betreft hun persoonlijke situatie.

Navarianen zijn slimme en gedreven collega’s met de gemiddelde leeftijd van 31 jaar oud. 82% heeft een technische BSc of MSc achtergrond in de richting van Computer Science, Informatica, Software Engineering. Navarianen zijn informeel naar binnen en formeel naar buiten.

Workshop

Onze Principal Consultant Mattijs Ghijsen komt over Building High Performance Software Development Teams vertellen. Hierin wordt je meegenomen over hoe wetenschappelijk onderzoek wordt gebruikt in de praktijk. Dat kwaliteit en snelheid altijd samen gaan. Denk hierbij aan: continuous integration, trunk-based development, continuous delivery, test-driven development en infrastructure as code. Mattijs zal je met zijn aanstekelijke enthousiasme over werken in en met software inspireren.