Sector:

  • Verzekeringen

Hoeveelheid werknemers:

  • Wereldwijd: 16 000
  • Nederland: 8000

Locaties in Nederland:

  • Den Haag (Head Office), Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Arnhem, Nieuwegein

Actief in de volgende landen:

  • 11; The Netherlands, Belgium, Czech Republic, Greece, Hungary, Japan, Poland, Romania, Slovakia, Spain and Turkey

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopNee
One-on-one conversationsNee

Nationale Nederlanden

Bij NN is ons doel om mensen te helpen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. We zetten onze middelen, kennis en relaties in voor het welzijn van onze klanten, het versterken van de maatschappij, het beschermen van het milieu, en het bijdragen aan een stabiele, inclusieve en duurzame economie. Met bijna 16.000 medewerkers bieden we producten en diensten aan op het gebied van pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankieren. NN Group kent verschillende merken waaronder: Nationale-Nederlanden, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA.

We geloven dat verschillen ons samen beter maken en dat jij, op basis van jouw unieke talenten en perspectieven, bijdraagt aan wat echt belangrijk is. Niet voor niets is ‘You matter’ de belofte die we doen. Jij doet ertoe, in alle rollen die je vervult want wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons.

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Maar jij bent meer dan alleen collega en dat snappen we heel goed. Vaardigheden en competenties ontwikkel je niet alleen op werk. Je hebt verschillende rollen in het leven en overal neem je wat van mee.

Dat maakt ons allemaal anders. En dát is onze grootste kracht. We geloven dat ons bedrijf het sterkst is als we openstaan voor alle verschillende aspecten van de mens, ongeacht hoe we eruit zien, waar we vandaan komen, of wie we liefhebben. Daarom maken we ons bij NN sterk voor diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen.

Werk mogelijkheden
Een stage die er echt toe doet

Een stage is de uitgelezen mogelijkheid om te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt in je toekomstige carrière en waar jij je persoonlijk in wilt ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een veelzijdige organisatie waarin mensen centraal staan? Bij ons kun je als volwaardig lid van het team zowel meewerk- als een afstudeerstages lopen. We hebben regelmatig stageplaatsen op mbo, hbo en wo-niveau bij verschillende bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan IT, marketing, HR, Finance, Risk of een secretariële of administratieve stage.

NN Group Traineeship – our future leaders

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Daarom bieden we naast stage plekken ook ruimte aan een select aantal trainees per jaar. Als trainee bij NN werk je als volwaardig teamlid mee aan de doelen van ons bedrijf. Jouw ideeën doen er toe, want wij zijn op zoek naar echte future leaders!

Workshop

Binnen NN bouwen wij aan een echte IT engineering cultuur. Dit doen wij door uitdagende projecten, veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid voor onze medewerkers. Of het nu draait om cyber security voor geldzaken of persoonsgegevens, data science, of AI, bij NN bouw je niet alleen voor nu, maar ook voor tientallen jaren in de toekomst. Als engineer, kan jij een sleutelrol spelen tijdens deze grote financiële veranderingen van onze klanten en met jouw tech-vaardigheden het verschil maken.

Ben jij technisch en analytisch onderlegd, en vind je het leuk om complexe IT problemen op te lossen? En ben je benieuwd naar hoe het is om bij een grote Nederlandse financiële dienstverlener te werken? Kom dan naar onze workshop, waar we een echte case zullen behandelen over hoe je data transformeert naar een belangrijke service voor klanten. We willen je graag laten ervaren wat voor type vraagstukken wij oplossen.