Sector:

  • Digital Technology
  • Information Technology

Hoeveelheid werknemers:

  • Wereldwijd: 50
  • Nederland: 50

Locaties in Nederland:

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Nijmegen

Actief in de volgende landen:

  • Nederland

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopNee
One-on-one conversationsNee

Infi Amsterdam

Wij ontwikkelen maatwerksoftware voor zakelijke klanten om zo hun product te bouwen of uit te breiden. Wij helpen startups daarbij ook met het ontwikkelteam te laten groeien op een duurzame manier. Wij werken met veel plezier en kennis, maar zonder poespas.

The Infi Way

Wij hebben een passie voor IT en delen dat dagelijks met elkaar bij Infi. We doen dit met onze eigen ontwikkelteams in goede samenwerking met de klant. Hoe we dit samen doen hebben we beschreven in ons manifest: https://infi.nl/manifest/

De projecten waarin we dat doen, kan je vinden op onze website: https://infi.nl/onze-klanten/

Tenslotte, hebben we nog The Infi Way op Github waar staat hoe we graag bij Infi werken:
https://infi-nl.github.io/the-infi-way/

Hier kan je alle technieken en methodes vinden waar wij graag mee werken.

Carriéremogelijkheden

Je gaat als developer of technical lead binnen één van onze vestigingen (Amsterdam, Utrecht of Nijmegen) werken aan de doorontwikkeling van het systeem van de klant die in zijn geheel of deels door ons is ontwikkelt. Vrijwel alle projecten zijn fullstack, en bieden dus de mogelijkheid om in zowel front-end als back-end te duiken. Veel variatie dus!

We werken bij voorkeur doorgaans met Scrum en Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt in ons team nauw samen met je klant, die een Product Owner levert. Samen zijn wij volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het product. Het kan dus zijn dat je de ene dag met een design aan het pielen bent, terwijl je de volgende dag in een database aan het klussen bent. Wij werken hecht samen en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Spreekt dit je aan? Neem contact op met Jolanda tel. 030 232 58 88 (amsterdam.werving@infi.nl) of neem een kijkje bij onze vacactures https://werkenbij.infi.nl/