Sector:

  • Data Science

Hoeveelheid werknemers:

Locaties in Nederland:

  • Amsterdam

Actief in de volgende landen:

  • The Netherlands

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopNee
One-on-one conversationsNee

Data Science Lab

Wil jij ook graag de toekomst creëren? Dat kan.

Bij Data Science Lab zijn we altijd op zoek naar nieuwsgierige en ondernemende collega’s. Uiteraard moet je affiniteit hebben met ons vakgebied, maar wij vinden het nog belangrijker dat je passie hebt en betrokken bent. Wij houden namelijk van winnen, willen graag de beste zijn. Dit doen we samen. Daar hoort vallen ook bij en met vallen en opstaan komen we er wel.

Data is goud waard. Dat is onze filosofie. Met onze drie labels kunnen we onze opdrachtgevers nu goed in de behoefte voorzien. Vanuit ons Strategie label schuiven wij aan als partner tijdens strategiesessies. We organiseren inspiratiesessies en brainstorms, om samen een plan te ontwikkelen. Binnen het label projecten en consultancy voeren we projecten uit op het gebied van engineering, analyse, visualisatie en data science. Van het neerzetten van een data warehouse in de cloud, het uitvoeren en ontwikkelen van dashboards en mooie visualisaties tot het ontwikkelen van voorspelmodellen. De ene keer doen we dit in een bestaand team, maar vaker voeren we projecten uit van het begin tot het einde. En niet te vergeten, ons Lab. Ons DNA. De plek waar we samen experimenteren en innoveren. Het is de kern van onze organisatie.

Carrière mogelijkheden

Als data scientist bij Data Science Lab. ga jij je bezig houden met data-analyse en data science binnen verschillende organisaties, groot of klein. Jouw verantwoordelijkheden zijn het ontsluiten, structureren en analyseren van (on)gestructureerde data. Je houdt je bezig met het creëren van modellen, door middel van algoritmes en diverse software. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Elke vrijdag is het bij ons Labdag. Ons DNA. De plek waar we samen experimenteren en innoveren. Het is de kern van onze organisatie.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect en vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ben jij optimistisch, ondernemend, toegankelijk, inspirerend en innovatief dan pas je perfect bij Data Science Lab.!

Ben je opzoek naar een baan in de data science en wil je werken aan mooie opdrachten bij verschillende bedrijven in Nederland? Kom dan langs bij onze stand tijdens het Beta Career Event of contact onze talent manager, Bastiaan Beijer via bastiaan.beijer@datasciencelab.nl