Sector:

  • Consultancy
  • Data Analytics
  • Information Technology (IT)

Hoeveelheid werknemers:

  • ±80

Locaties in Nederland:

  • Bunnik

Actief in de volgende landen:

  • Nederland

Website

Activiteiten

Information marketJa
WorkshopNee
One-on-one conversationsNee

Cmotions

“Cmotions helpt organisaties te groeien en te ondernemen door het ontsluiten, analyseren, verrijken en verzilveren van datastromen. Hierbij worden data en technologie ingezet, maar de mensen maken het verschil. Met elkaar creëren we de juiste inzichten om fact-based beslissingen te nemen en een stevig fundament te bouwen. Hiermee kunnen organisaties hun ambities realiseren met de focus op een duurzaam resultaat voor de toekomst. Your data. to create a better future.”

Werk mogelijkheden

Cmotions biedt het Talent Program Data & Analytics aan, waar kandidaten binnen zeven weken worden opgeleid tot data specialist. Vanaf de start van het programma ontvangen kandidaten een goed salaris, wat met hen meegroeit. Na deze zeven weken worden kandidaten voor een bepaalde tijd gedetacheerd bij een van onze toffe werkgevers (bv. Rabobank, Longfonds, DPG Media, en nog veel meer) als bijvoorbeeld Database Marketeer, Data Analist, of andere functies. Daarnaast wordt je niet alleen begeleid tijdens de opleiding, maar wij begeleiden en coachen kandidaten ook on the job. Voor het Talent Program zoeken wij studenten die interesse hebben in, en affiniteit hebben met data.

Verder staan wij bij Cmotions ook altijd open voor een gesprek om te praten over de loopbaanmogelijkheden (binnen Cmotions) voor studenten.