Sector:

  • Biology & Life Sciences
  • Chemistry & Chemical Engineering
  • Transport & Logistics

Number of employees:

  • Worldwide: 13 500+
  • In the Netherlands: 312

Location in The Netherlands:

  • Amsterdam (HQ), Hillegom, Tilburg, Boxmeer

Active in countries

180+

Website

Activities

Information marketYes
WorkshopNo
One-on-one conversationsNo

Avantor Inc.

Avantor®, een Fortune 500-bedrijf, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische producten en diensten aan klanten in de biofarmaceutische industrie, de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid, en geavanceerde technologieën en toegepaste materialen. Ons portfolio wordt gebruikt in vrijwel elke fase van de belangrijkste onderzoeks-, ontwikkelings- en productieactiviteiten in de industrieën die we bedienen.

Een van onze grootste troeven is onze wereldwijde infrastructuur die strategisch is gelegen om de behoeften van onze klanten te ondersteunen. Door onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we meer dan 300 000 klantlocaties bedienen en hebben we uitgebreide toegang tot onderzoekslaboratoria en wetenschappers in meer dan 180 landen.

Wij zetten de wetenschap in beweging om een betere wereld te creëren, en dat al meer dan 100 jaar.

Werk mogelijkheden

Mogelijkheden: Avantor is een groeiend bedrijf wereldwijd en heeft regelmatig openstaande posities binnen diverse velden. Dit kan zijn binnen Lab Support, Productie, Engineering, Technical Services, Customer Services, als Product Specialis, en meer. Omwille van COVID-19 heeft Avantor nieuwe medewerkers aangeworven om haar Pharmaceutische klanten te ondersteunen in het onderzoek naar en de ontwikkeling van COVID-19 vaccins. 

Visie: Avantor wilt continue blijven groeien en een betrouwbare en globale partner blijven naar haar klanten toe. 

Opleiding: Dit is heel breed. Avanotr focust vooral op de Life Sciences,, maar heeft ook banen in Marketing & Communicatie, Administratie, Logiek, O&O, Productie, Planning, etc. Opties: Afhankelijk van de site zijn er mogelijkheden tot stages of jobstudenten. Verder zijn er mogelijkheden voor schoolverlaters en meer ervaren personen, afhankelijk van wat er op dat moment vereist is.