Gupta Strategies

Gupta Strategies

Gupta Strategists is een strategisch adviesbureau, volledig gericht op de gezondheidszorg. De inhoud staat op de eerste plaats bij alles wat we doen. Dit zien onze klanten terug in creatieve oplossingen, gefundeerd door stevige analyses.

Onze klanten staan voor grote uitdagingen die ons allemaal aangaan
We werken voor een breed palet aan opdrachtgevers in de zorg, waaronder ziekenhuizen, verzekeraars, en de overheid. Onze opdrachtgevers worden geconfronteerd met een snel veranderend speelveld. Zorginstellingen zoeken naar de juiste strategie om hun positie te versterken en betere zorg te leveren; zorgverzekeraars streven naar doelmatige zorg van meetbaar goede kwaliteit; patiƫnten willen de beste zorg zelf kunnen uitkiezen; en de overheid moet deze zorg betaalbaar houden voor iedereen, nu en in de toekomst. Samen met onze klanten gaan wij deze uitdagingen aan.

Ons team is gedreven, resultaatgericht en houdt van samenwerken
De consultants van Gupta Strategists vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen. Ons team bestaat uit een mix van talentvolle starters en ervaren consultants, met uiteenlopende studieachtergronden. Zo werken er bij ons artsen, natuurkundigen, economen, farmaceuten, biomedici en econometristen. Wat ons bindt: we willen allemaal een rol van betekenis spelen in de zorg. We leggen we lat hoog voor onszelf en onze omgeving. We hebben lol in samenwerken, in data duiken, en impact realiseren voor onze klanten.

We behalen met ons team werkelijke resultaten voor onze klanten
De drive om de zorg te verbeteren en de diepgaande kennis van het zorgstelsel die het team van Gupta Strategists heeft, zetten we in om de uitdagingen waar onze klanten voor staan aan te pakken. De afgelopen jaren hebben we bij veel verschillende opdrachtgevers een belangrijke bijdrage geleverd aan een succesvolle toekomst. Dit succes heeft in veel projecten ook geleid tot een meetbare verbetering van de zorg in Nederland. Enkele voorbeelden van projecten die we gedaan hebben zijn: in samenwerking met zorgaanbieders ontwikkelen van kwaliteitsindicatoren voor een groot aantal aandoeningen, de fusie van twee ziekenhuizen begeleiden en voor een zorgverzekeraar ontwikkelden we een nieuwe manier van inkopen van thuiszorg voor verzekerden.