DSW

DSW

Zorgen voor de beste ICT. Samen bouwen we aan nóg betere systemen om onze service aan verzekerden optimaal te houden. Hoe ga jij daaraan bijdragen?

Onze ICT
Korte lijnen, stevige technische uitdagingen en een collegiale sfeer. Dat vat onze ICT-afdeling redelijk samen. We zeggen niet voor niets ónze ICT: we bouwen bijna al onze applicaties zelf. Dit doen we in de eerste plaats om te voldoen aan de steeds veranderende gebruikerswensen, aan wijzigingen in regelgeving en om voorop te blijven lopen in technische ontwikkeling. We werken agile in kleine teams en blijven stappen zetten in de richting van continuous delivery.

Dit vinden collega’s fijn aan werken bij DSW

Bèta
Een studie Informatica of iets vergelijkbaars sluit het beste aan bij onze werkzaamheden. Maar ook als je een andere bètastudie hebt afgerond zoals Wiskunde, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Natuurkunde of Scheikunde, kan je bij ons beginnen als ICT-Trainee. Het belangrijkste vinden wij een goed logisch denkvermogen en jouw motivatie om onze ICT-afdeling naar een hoger niveau te helpen.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kan je terecht op werkenbijdsw.nl, maar we maken graag persoonlijk kennis tijdens het Beta Career Event. We zijn aanwezig met een stand en vertellen je daar met alle plezier meer over wat we doen. Tot dan!