Sector:

 • Biology & Life Sciences
 • Consultancy
 • Data Analytics
 • Digital Technology
 • Financial Services
 • Information Technology
 • Public Sector

Number of employees:

 • Worldwide: 60
 • The Netherlands: 60

Location in The Netherlands:

 • Amsterdam

Operates in the following countries:

 • The Netherlands

Website

Activities

Information marketYes
WorkshopYes
One-on-one conversationsNo

Young Colfield

De wereld vanuit zelfbewustzijn in beweging te brengen, dat is onze missie. Binnen onze traineeships, het Talent en Dedicated Program, ga je op verschillende manieren aan de slag met je eigen ontwikkeling; van coaching tot learning-on-the-job van trainingen op zowel soft en hardskill gebied tot aan het uitwisselen van ervaringen met je mede-trainees.

Carrière mogelijkheden

Bij de traineeships van Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Mensen die zichzelf durven te zijn; dat vraagt om moed. We werken met talenten die niet bang zijn om met hun eigenheid de wereld in beweging te brengen. Kijk jij ernaar uit om samen met ons op een ontdekkingsreis te gaan, waar je kennis én gevoel inzet om jouw eigen koers te bepalen?  En wil jij het beste uit jezelf halen, terwijl je bij uitdagende opdrachtgevers werkt? Dan is een traineeship bij Young Colfield iets voor jou! Jij zet je volledig in voor de organisatie maar bent ondertussen ook bezig met verder ontwikkelen van je persoonlijke kracht door middel van aanvullende trainingen en begeleiding. Leren waar je voor staat. Weten wat je kan. Doen wie je bent. 

En dat doen we op verschillende manieren; het Talent en het Dedicated Program.

Binnen ons 2-jarige, generalistische Talent Program ontwikkel je je in de breedte en ga je op verschillende plekken ontdekken in wat voor rol en organisatie jij het beste tot je recht komt. Wil jij ontdekken of een rol als consultant, scrum master of juist die business analisten functie jouw op het lijf geschreven is? En of dat dan binnen de publieke, non-profit of private sector zou moeten zijn binnen een start up of grote corporate? Dan ben je bij het Talent Program aan het juiste adres!

Het Dedicated Program is een 1-jarig programma waar je in een uitdagende startersfuctie bij een van onze opdrachtgevers terecht komt waar je na dat jaar vast kunt uitstromen. De rollen zijn allemaal IT gerelateerd, wellicht ben jij bijvoorbeeld de volgende Software Developer bij ING, data scientist bij ABN AMRO of Business Analist bij de IT-tak van NIBC. Samen met ons ontdek je wat het beste past en ga je gedurende het jaar aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Workshop

Wanneer je op zoek gaat naar een baan, sta je voor de uitdaging om aan de wereld te laten zien wat je allemaal in huis hebt. En dat is een heleboel! Maar hoe doe je dat eigenlijk? En wat bepaalt je eerste indruk? Bij Young Colfield komen we dagelijks sollicitanten tegen die voor deze uitdaging staan. In de training ‘Eerste indrukken’ delen we onze ervaring met je en leren we je hoe je hier mee om kan gaan!

Deze workshop is in het nederlands.