Sector:

  • Consultancy
  • Data Analytics
  • Digital Technology
  • Financial Services

Number of employees:

  • The Netherlands: 100

Location in The Netherlands:

  • Utrecht

Operates in the following countries:

  • Netherlands

Website

Activities

Information marketYes
WorkshopYes
One-on-one conversationsNo

Q-Consult Zorg

Alleen verandering die van binnenuit gedragen wordt, kan structureel zijn. En dat geldt zeker in de zorg. Q-Consult Zorg denkt mee over nieuwe werkwijzen, nieuwe ambities en nieuwe inzichten in zorgorganisaties. Specifiek op het gebied van financiën, data, doelmatigheid en kwaliteit & veiligheid. En inclusief een soepele implementatie in de dagelijkse praktijk. 

Onze consultants zijn slim, bevlogen en betrokken. Ze maken zich de bedrijfscultuur snel eigen en ze zorgen met hun drive om samen te bouwen en met hun kennis voor resultaat dat een breed draagvlak heeft. En dat dus blijvend is.

We investeren continu in het ontwikkelen van onze innovatieve kennis en expertise. Want alleen dan kunnen we organisaties écht verder helpen. Onze opgedane kennis willen we ook delen. Dit doen we middels artikelen en bijeenkomsten, maar ook door gewoon langs te gaan bij onze contacten. Samen met Q-Talent en Q-Academie bundelen wij onze krachten. Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen van Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. Met ruim 100 medewerkers zitten we samen in een pand aan de Oudlaan in Utrecht.

Carrière mogelijkheden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Karakter en vaardigheden vinden wij belangrijker dan inhoudelijke kennis. Dit kun je tijdens je werk verder ontwikkelen. De klik met elkaar, daar gaat het om! Kwaliteiten die je daarbij inzet zijn je klantgerichtheid, betrokkenheid en drive om samen met anderen te presteren.

Als je bij ons komt werken, dan..
Kom je in dienst bij het moederbedrijf CQT en ga je aan de slag voor één van de volgende merken Q-Consult Zorg, Q-Talent en/of Q-Academie. Samen vormen wij één organisatie. We zitten in een pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. Dit is niet alleen fijn voor klanten, maar ook voor medewerkers. Wil je je op een later moment verder ontwikkelen binnen een andere tak of sector? Dan denken wij graag met je mee!

Als collega’s delen we niet alleen inhoud en expertise, maar investeren we ook in elkaar. We organiseren verschillende informele activiteiten, zo stimuleren we het werkplezier! Want je werkplek moet ook aangenaam en leuk zijn. Waar je aan kan denken? Leuke borrels en activiteiten met onze personeelsvereniging, zoals een avondje bowlen, een pubquiz of dagje Efteling. 

Workshop – Stuur jij mee op resultaat?

Als jij houdt van gepuzzel en complexe analyses dan gaat deze workshop zeker bij je passen. We nemen je mee in de wereld van een consultant Business Control bij Q-Consult Zorg. De uitdagende projecten op het gebied van bedrijfsvoering en stuurinformatie worden je voorgelegd. We gaan interactief met elkaar aan de slag met de uitwerking van een echte casus, met een sterk datacomponent. We verwachten van je dat je ons gaat verrassen met wat jij met de data weet te doen, waardoor je tot een mooie oplossings- en adviesrichting komt! 

Hopelijk zien we jou tijdens de workshop en maken we je (nog) enthousiaster om te werken bij Q-Consult Zorg!