Sector:

  • Consultancy
  • Data Analytics
  • Digital Technology
  • Financial Services

Number of employees:

  • The Netherlands: 100

Location in The Netherlands:

  • Utrecht

Operates in the following countries:

  • Netherlands

Website

Activities

Information marketYes
WorkshopYes
One-on-one conversationsNo

Q-Consult Zorg

Alleen verandering die van binnenuit gedragen wordt, kan structureel zijn. En dat geldt zeker in de zorg. Q-Consult Zorg denkt mee over nieuwe werkwijzen, nieuwe ambities en nieuwe inzichten in zorgorganisaties. Specifiek op het gebied van financiën, data, doelmatigheid en kwaliteit & veiligheid. En inclusief een soepele implementatie in de dagelijkse praktijk. 

Onze consultants zijn slim, bevlogen en betrokken. Ze maken zich de bedrijfscultuur snel eigen en ze zorgen met hun drive om samen te bouwen en met hun kennis voor resultaat dat een breed draagvlak heeft. En dat dus blijvend is.

We investeren continu in het ontwikkelen van onze innovatieve kennis en expertise. Want alleen dan kunnen we organisaties écht verder helpen. Onze opgedane kennis willen we ook delen. Dit doen we middels artikelen en bijeenkomsten, maar ook door gewoon langs te gaan bij onze contacten. Samen met Q-Talent en Q-Academie bundelen wij onze krachten. Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen van Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. Met ruim 100 medewerkers zitten we samen in een pand aan de Oudlaan in Utrecht.

Carrière mogelijkheden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Karakter en vaardigheden vinden wij belangrijker dan inhoudelijke kennis. Dit kun je tijdens je werk verder ontwikkelen. De klik met elkaar, daar gaat het om! Kwaliteiten die je daarbij inzet zijn je klantgerichtheid, betrokkenheid en drive om samen met anderen te presteren.

Als je bij ons komt werken, dan..
Kom je in dienst bij het moederbedrijf CQT en ga je aan de slag voor één van de volgende merken Q-Consult Zorg, Q-Talent en/of Q-Academie. Samen vormen wij één organisatie. We zitten in een pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Met in totaal ruim 100 medewerkers kunnen we zorgorganisaties ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. Dit is niet alleen fijn voor klanten, maar ook voor medewerkers. Wil je je op een later moment verder ontwikkelen binnen een andere tak of sector? Dan denken wij graag met je mee!

Als collega’s delen we niet alleen inhoud en expertise, maar investeren we ook in elkaar. We organiseren verschillende informele activiteiten, zo stimuleren we het werkplezier! Want je werkplek moet ook aangenaam en leuk zijn. Waar je aan kan denken? Leuke borrels en activiteiten met onze personeelsvereniging, zoals een avondje bowlen, een pubquiz of dagje Efteling. 

Workshop

Taal: Nederlands

Ben jij nieuwsgierig naar consultancy en heb jij affiniteit met data en de zorg? Dan nemen wij jou tijdens onze workshop graag mee in het proces van het vormen van een datastrategie!

Waarom datagedreven werken
De zorgvraag en -kosten nemen steeds verder toe. Enerzijds leidt vergrijzing van de samenleving tot een toenemende en complexere zorgvraag. Anderzijds volgen (technologische) ontwikkelingen elkaar in rap tempo op en nemen daardoor ook de behandelmogelijkheden toe. Eén van de technologische mogelijkheden is datagedreven werken. Om datagedreven te kunnen werken is het van belang dat hier een goede strategie voor wordt gevormd. Daarom nemen wij jullie hier graag in mee!

Onze workshop

We beginnen de workshop met een uitleg over wie wij zijn en belichten enkele interessante voorbeeldprojecten die wij bij zorgorganisaties uitvoeren. Hierna steken júllie de handen uit de mouwen en gaan jullie aan de slag met het formuleren van een datastrategie en hoe je dit toepast in de praktijk. Welk proces doorloop je precies? En welke uitdagingen kom je hierbij tegen? Allemaal facetten die aan bod komen in de workshop! Wij zijn heel benieuwd naar jullie invalshoeken en wat jullie met de klant (zorgorganisaties) willen bespreken. NB: om tot deze visievorming te komen, is het geen vereiste om bepaalde data-technieken te beheersen.