YTG Carrièrebus

YTG Carrièrebus

Over YTG Carrièrebus/ Your Talent Group
YTG Carrièrebus (onderdeel van Your Talent Group) helpt studenten in hun arbeidsmarkt oriëntatiefase. Zo biedt YTG Carrièrebus o.a. advies over masteropleidingen en begeleidt zij studenten bij de eerste stap naar de arbeidsmarkt. Ervaren professionals bieden gericht advies over zaken als personal branding, solliciteren, werkgevers, branches, studierelevante bijbanen, stages, startersfuncties én traineeships.

Heb jij behoefte aan een persoonlijk carrièreadvies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via één van onze websites Yourtalentgroup.nl, Startersfuncties.nl, ITfuncties.nl, Stagefuncties.nl of WorkingatStartups.nl of stuur vrijblijvend een e-mail naar: gunay@yourtalentgroup.nl. Voor het laatste carrièrenieuws, nuttige sollicitatietips en ons wekelijkse carrièrespreekuur houden we je graag op de hoogte via Facebook (YourTalentGroup).

Workshop Non-verbale communicatie (deze workshop is alleen voor Nederlands sprekende studenten)
Zoals iedereen wel weet wordt de ontvanger wanneer we communiceren op één of andere manier beïnvloed door non-verbale communicatie. Deze workshop gaat over het creëren van bewustzijn over non-verbale communicatie. Wat beïnvloedt non-verbale communicatie, hoe kun je er voor jezelf voordeel uithalen bij het solliciteren of in andere gesprekken en waar kun je dan allemaal op letten. Leuke, interactieve workshop met veel ruimte voor vragen en discussies.

Gratis cv-check op maat
Er is veel geschreven, te lezen en te horen over de beste manier om je cv op te stellen. Uiteindelijk is de beste manier de manier waarop jij het zelf graag doet en jij jezelf graag profileert. Jouw cv is namelijk jouw eigen visitekaartje.

YTG Carrièrebus biedt je de mogelijkheid om je cv volledig op maat te laten checken. Recruiters met ruime praktijkervaring kijken daarbij vooral naar jouw wensen en geven praktische tips mee om jouw cv nóg effectiever te maken. Het doel van het cv is namelijk dat het jou als persoon goed representeert en het jou helpt om aan tafel te komen bij de werkgever waar jij graag aan de slag gaat!

Fidget Cube
Fidget Cube Shop
Fidget Cube Spinner
Fidget Cube Off Sale
Fidget Cube Feature