TNO

TNO

TNO innoveert met impact. We brengen uiteenlopende disciplines in twee expertisegebieden samen, om invulling te geven aan maatschappelijke vraagstukken binnen 5 actuele thema’s. Binnen het expertisegebied Technical Sciences zoeken we met hoogwaardige kennis en geavanceerde technologie naar oplossingen voor technologische vraagstukken. Bij Earth, Life and Social Sciences werken onze wetenschappers aan aarde-, milieu- en levensvraagstukken.

Impact
Het werk van TNO heeft impact op de samenleving. Innoveren betekent voor TNO: laten zien wat kennis voor de maatschappij kan betekenen, nu én in de toekomst. Werken bij TNO betekent werken in teams aan boeiende opdrachten voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en overheden. Het betekent dat je direct bijdraagt aan innovatie en aan de verdere ontwikkeling en toepassing van kennis.

De mensen
Bij TNO werken 3000 mensen met verschillende achtergronden en kwaliteiten. Om te kunnen innoveren is die multidisciplinaire blik noodzakelijk. We combineren de juiste expertises om het optimale te realiseren. Samen met universiteiten en technologische topinstituten ontwikkelen we kennis die nauw aansluit bij de nieuwste internationale ontwikkelingen.

Ambitieuze starter?
Nieuwsgierig naar een vliegende start bij TNO? Vanaf het moment dat je bij ons in dienst treedt, heb je een grote vrijheid en verantwoordelijkheid bij het inrichten van je eigen carrièrepad.

Ontdek je mogelijkheden op: www.tno.nl/career. Kijk op www.tno.nl/studies welke specifieke uitdagingen TNO je biedt na jouw studie.