Strategy&

Strategy&

Strategy& werkt voor ’s werelds meest toonaangevende bedrijven en instellingen om samen met hen winnende strategieën te ontwikkelen. We zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van PwC en onze professionals zijn experts en beschikken over unieke inzichten en grondige industrie- en functionele kennis waardoor we daadwerkelijke impact tot stand kunnen brengen. Start een uitdagende carrière bij Strategy& en werk samen met ons aan het veranderen van de manier waarop de wereld denkt over strategie consulting.

Je kunt Strategy& ontmoeten tijdens een workshop en een diner. De workshop zal een interactieve invulling krijgen in de vorm van een training of case. Daarnaast zullen we een uitgebreid beeld schetsen van Strategy&. Uiteraard is er ook de gelegenheid om al jouw vragen te stellen. Het diner is een goede manier om onze consultants beter te leren kennen en een indruk te krijgen van ons bedrijf en onze cultuur. We kijken er naar uit om je tijdens de Beroependagen te ontmoeten.

Bij Strategy& kun je je snel professioneel ontwikkelen. Wij passen ons carrièremodel aan om ervoor te zorgen dat onze talentvolle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Als pas afgestudeerd academicus begin je bij ons als associate. Je doet in korte tijd enorm veel kennis op over allerlei bedrijven en industrieën in een internationale werkomgeving. Je werkt in verschillende projectteams en je volgt cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Naast associate posities voor afgestudeerden, bieden wij ook een uitgebreid stage programma aan. Als stagiair maak je deel uit van Strategy& projectteam en draai je daarin mee als een volwaardig consultant.

Contact:
Tjarda Glas, Recruiter Strategy&

PwC’s Strategy, Westgate 2
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam
E: recruitment.amsterdam@strategy.nl.pwc.com
W: http://www.strategyand.pwc.com/nl/