Intelligence to Integrity

Intelligence to Integrity

Wie zijn wij
i2i is marktleider in verbeteren van de doelmatigheid in de zorg d.m.v. data-analyse. We begeven ons op onontgonnen terrein en zijn de ontdekkingsreizigers binnen de zorgdata. Gedreven door nieuwsgierigheid. Analytisch en creatief. Wij halen energie en voldoening uit intellectuele uitdagingen en uit het leveren van een maatschappelijke bijdrage. i2i is een jong en snel groeiend bedrijf met een hecht team.

Bij i2i staat naast inspirerend werk jouw ontwikkeling centraal: inspirerende collega’s die je coachen en uit je comfortzone halen en trainingen via o.a. de i2i Data Science Academy.

Wij hebben plezier in ons werk.

Wie wij zoeken
Wij zijn op zoek naar Data Scientists. Als Data Scientist ben je het analytisch brein van i2i. Je gebruikt je analytische talent om risico’s in de betaalbaarheid van zorg te identificeren. Deze hypotheses vertaal je in haarscherpe analyses die tot nieuwe inzichten leiden. Ons uiteindelijke doel is een gedragsverandering bij zorgverleners te realiseren die leidt tot doelmatige en betaalbare zorg. Je belangrijkste kwalificatie: een goed stel hersens, waarmee je elke uitdaging aan durft te gaan.

Kennismaken en solliciteren
Hebben we je interesse gewekt? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek telefonisch contact met ons op via 020-7521964 of stuur een mailtje naar recruitment@i2i.eu.