Heineken

Heineken

Proef de dynamiek
HEINEKEN is één van ’s werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken die verkrijgbaar zijn in 178 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke, internationale brouwer die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. We hechten waarde aan passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Primus. Daarnaast is HEINEKEN ’s werelds grootste producent van cider, met merken als Jillz en Strongbow Gold. HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten, zoals onze recente introducties van Amstel Radler 0.0% en Amstel Radler Grapefruit, Jillz Orange, Wieckse Radler 0,0% als ook op verpakkingen, zoals de nieuwe groene Heineken Starbottle en het 4 Liter Tapje voor Heineken en Amstel. Daarnaast zijn we voortdurend bezig onze bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren. Voor alle vakgebieden liggen er daarom heel veel uitdagingen: van Techniek en Logistiek tot Commercie, Finance, IT en HR.

Door middel van ons “Brewing a Better Future” Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden: voor onze mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn, voor het milieu en zorgen we voor een positieve impact van de rol van bier in de samenleving. We willen onze positie als ’s werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

Om als Management Trainee of starter bij HEINEKEN aan de slag te gaan, moet je meer in huis hebben dan alleen een afgeronde WO-opleiding. Uiteraard heb je een uitgesproken en aantoonbare interesse in het vakgebied waar je voor solliciteert. Maar ook een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken en resultaten te boeken. Daarnaast verwachten we daadkracht, denkkracht en drive om door te groeien naar een leidinggevende positie in jouw vakgebied binnen HEINEKEN.

Als technische starter kun je een vliegende start maken in het Productie/Supply Chain Management Traineeship. Dit is speciaal voor de echte uitblinkers onder academici waarvan HEINEKEN overtuigd is dat zij in de toekomst doorgroeien naar een management positie binnen hun vakgebied. Je beschikt over een uitgesproken interesse voor Productie & Supply Chain, de drang het verschil te maken en resultaten te boeken. Bovendien verwachten we daadkracht, denkkracht en de drive om door te groeien naar een toppositie binnen HEINEKEN.

Speciaal voor de echte uitblinkers onder academici waarvan HEINEKEN overtuigd is dat zij in de toekomst door te groeien naar een management positie binnen hun vakgebied, zijn er Management Traineeships in de vakgebieden:

Gedurende 14-18 maanden vervul je drie opdrachten in de breedte van jouw vakgebied, waarvan altijd één opdracht in het buitenland. Dit zijn serieuze opdrachten met een duidelijk eindresultaat. Samen met je Management Development Adviseur en je mentor stel je een persoonlijk ontwikkelprogramma samen. Je kunt ook direct aan de slag in een startfunctie binnen de bovengenoemde disciplines. Daar leer je al vanaf dag 1 de kneepjes van het vak in een team met ervaren collega’s.

Facts