Capgemini

Capgemini

Ben jij vastbesloten om je ambitie om te zetten in succes?  Kom bij Capgemini en geef gas op je carrière in IT! Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) geven we je de ruimte om te ontdekken waar je krachten liggen als IT consultant en deze verder te ontwikkelen. Trainingen, opleidingen, coaching on the job, alles wordt in het werk gesteld om je zo snel mogelijk topprestaties te laten neerzetten bij onze klanten.

Werken bij Capgemini
Werken bij Capgemini betekent werken bij een organisatie met de kenmerken van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot internationaal bedrijf.
Onze organisatie kenmerkt zich door een jij-cultuur; de sfeer is ontspannen en inspirerend.
Vaak werk je aan een project in teams met meer en minder ervaren collega’s. Gezamenlijk zorg je ervoor dat je voor en met de klant het beste resultaat behaalt. Wij noemen dit de Collaborative Business Experience.

Persoonlijke ontwikkeling
De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Het is daarom belangrijk dat je na je afstuderen ook jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Daarom zal je vanaf je eerste dag bezig zijn met opleidingen en je persoonlijke ontwikkeling. Om je groei te realiseren, bieden we je een groot aantal mogelijkheden. Zo kun je opleidingen volgen aan de Capgemini Academy in Nederland of aan de Capgemini University in Parijs.

Interesse?
Wil jij gas geven op je carrière in IT en daarom direct solliciteren?
Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl  voor onze vacatures.