Arcadis

Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

Wereldwijd toonaangevend

Wij willen wereldwijd toonaangevend zijn als ontwerper en adviseur voor opdrachtgevers en hun natuurlijke en gebouwde omgeving. Om dat doel te bereiken hanteren we een strategische cyclus van steeds drie jaar. Onze huidige strategie rust op drie pijlers, Duurzame groei │ Perfectie │ Samenwerking, en beslaat de periode 2014-2016. Klik hier voor de nadere uitwerking per pijler.

Link: https://www.arcadis.com/nl/nederland/wie-we- zijn/onze-strategie/

Werken/(Afstudeer)stage bij Arcadis

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal één van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt.

Wij zoeken zowel HBO als WO studenten die onder andere de volgende studies volgen: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele Techniek, (Technische) Bedrijfskunde, Milieukunde, Real Estate and Housing, Verkeerskunde, Technische Natuurkunde.

Arcadis Inhousedagen

We organiseren voor studenten en net afgestudeerden interessante Inhousedagen, waarover je op onze carrièresite meer informatie aantreft. Jaarlijks staan deze gepland in juni en december.

Je kunt ons ook volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.